Cum scapi de sobolani

Publicat de pe data de septembrie 20, 2015

Șobolanul de acoperiș, cunoscut și sub denumirea de șobolan negru, face parte dintr- una dintre cele mai răspândite specii de șobolani din locurile populate de oameni.

Șobolanul negru sau șobolanul de casă, cum mai este denumit se aseamănă foarte mult cu șobolanul norvegian, însă este ușor de diferențiat de acesta datorită dimensiunilor mai mici și a culorii cafenie-negricioasă pe partea dorsală și cenușie-negricioasă pe cea ventrală.

Majoritatea acestor sobolani își fac adesea cuibul în apropierea locuințelor, a silozurilor precum și a depozitelor de semințe și fructe. Așa cum rezultă și din denumirea sa, această specie preferă să își facă culcușul la etajele superioare ale clădirilor în măsura în care se poate.

Prezența acestor mamifere rozătoare în interiorul sau în apropierea clădirilor este trădată în primul rând de excrementele șobolanilor, datorită traiului nocturn pe care îl duc făcând practic imposibilă depistarea lor prin observarea unui șobolan adult.
Datorită cantităților mari de cereale pe care le consumă precum și a bolilor ale căror purtători sunt, prezența șobolanilor de acoperiș în apropierea locuințelor poate constitui o problemă severă și totodată greu de combătut.

În ajutorul dumneavoastră în lupta împotriva acestor dpunători vine compania de dezinsecție, dezinfecție și deratizare Timisoara. Experții DDD identifică cu ușurință nu doar categoria de dăunători care vă invadează spațiul ci și specia căreia aceștia le aparțin, propundându-vă astfel metodele cele mai eficiente de combatere a dăunătorilor respectivi, metode personalizate pe fiecare specie de dăunători în parte.

Informații utile privind activitatea companiei DDD, tarifele practicate precum și referitoare la diferitecategorii și tipuri de dăunători și la metode de prevenire a apariției acestora precum și de combatere a infestației cu dăunători puteți găsi pe site-ul 0219662 . Operatorii companiei DDD vă stau la dispoziție și pentru consultanță gratuită la numărul de telefon 0219662 sau prin intermediul ferestrei chat aflate pe site-ul 0219662. Pentru a scăpa de toate tipurile de dăunători care vă pot face viața un calvar, apelați cu încredere la compania DDD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.