Cat vă costă reglarea temperaturii la aerul condiționat?

Publicat de pe data de iunie 21, 2019

La ce temperatură ai aerul condiționat?

Cei mai mulți dintre noi l-au setat probabil în jurul valorii de douăzeci de grade vara și mai ridicată pe timp de iarnă – dar cât costă asta și puteți modifica obiceiurile in ceea ce priveste aerul condiționat ca sa vă poata economisi bani?
La ce temperatură trebuie să vă setați aparatul de aer condiționat?

Temperatura standard a aerului condiționat de la distanță ar trebui să fie setată la 25 până la 27 de grade pentru răcire în timpul verii, iar în jur de 18 … 20 de grade pentru încălzirea în timpul iernii. Aceasta asigură eficiența energetică maximă din partea unității tale. Rețineți că aceste temperaturi presupun că trăiți într-un climat moderat. Cei care trăiesc în climate mai calde ar trebui să-și stabilească temperaturile de răcire a aerului un pic mai scăzute, în timp ce cei care trăiesc în climaturi mai reci ar trebui să-și stabilească aparatul de tip inverter Chigo Inverter CS-70V3A-W107ASB – 24000 BTU cu Kit de Instalare cu aer puțin mai cald.

Cum afectează setările de temperatură costurile de aer?

Cu cât îi este mai greu să funcționeze și să răcească aparatului de aer condiționat, cu atât va consuma mai multă energie electrică. Asta înseamnă că, cu cât reglați mai jos temperatura, cu cât este mai scăzută și mai mare când o reglați la încălzire, cu atât veți adăuga mai mulți bani la factura de energie.

Este dificil de precizat cât de mult contribuie temperatura dvs. de aer condiționat la costul de utilizare a electricității conținutului de aer, cu toate acestea, specialistii estimează că în fiecare vară, la un grad mai rece, se adaugă aproximativ 10% la cantitatea de electricitate pe care o folosește aparatul de aer condiționat. Folosind un calculator de costuri, puteți vedea cum modificările mici ale temperaturii de răcire pot face o diferență considerabilă în ceea ce privește costul utilizării unui climatizor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.