Ce sa evitam cand cumparam piese din dezmembrari auto

Publicat de pe data de aprilie 11, 2013

Cele mai des intalnite greseli de care ne lovim cand datorita grabei vrem sa achizitionam diferite piese din dezmembrari auto pot fi impartite clasificate in trei categorii. Motivatia in sine nu are nimic eronat, doar ca intrebarile pe care vi le puteti pune inainte de achizitionarea unei piese pot fi cu justificate.
Trebuie sa fiti sigur ca aceste piese sunt inca functionale, ca pot fi montate in siguranta, eventual beneficiind si de o anumita garantie. Cateva sfaturi pot sa va scuteasca de o multime de neplaceri.

1) In primul rand, deloc de neglijat este raportul calitate pret. Piesele originale au o anumita valoare, indiferent de starea in care se afla. Cereti informatii despre garantie si termenii de returnare. Nu in ultimul rand, verificati care e increderea de care se bucura respectivul dealer sau atelier de dezmembrari auto, cat si vechimea lui in domeniu.

2) Investigati piata auto si luati in considerare ofertele cele avantajoase, dar nu va bucurati sau entuziasmati prea tare. Daca nu activati in domeniu, este posibil ca anumite aspecte sa va depaseasca cunostintele. Puteti petrece ore in sir cautand diverse variante – insa acest timp poate fi limitat daca se apeleaza la sfatul unor experti in dezmembrari auto.

3) Verificati daca piesele pe care urmeaza sa le achizitionati se vor potrivi masinii dumneavoastra. Atat ca si culoare cat si ca tehnologie. Ce mai mica incompatibilitate poate sa conduca la o uzura extrem de rapida, atat proprie, cat si a altor componente cu care este in stransa legatura.

dezmembrari auto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.