Climatizare all season de la Climatico

Publicat de pe data de decembrie 7, 2017

Priveam aparatele de aer conditionat de la Climatico si am inteles ca acest magazin vinde de fapt climatizare all season intr-un singur dispozitiv.

Cum mi-a venit ideea? Mi-am amintit ziua aceea de la sfarsitul lui octombrie in care a cazut prima zapada si am venit toti zgribuliti la serviciu.

Nu stiam cum sa ne incalzim. Stateam cu hainele groase si ne miscam ca niste pinguini.

Stiam regula: abia la jumatatea lui noiembrie se da drumul la caldura. Pana atunci sa se descurce fiecare cum poate! Nu era drept, dar ce puteam sa spunem. Ratia de lemne trebuia sa ajunga pana cand iarna se hotara sa plece de la noi, iar de ceva timp pleaca din ce in ce mai tarziu. Abia in aprilie se face suficient de cald, incat sa nu mai facem focul in case.

Managerului i s-a facut mila de noi, a luat telecomanda si ne-a dat caldura de la Aparat de aer conditionat Daikin FTXB20C-RXB20C Inverter 7000 BTU.

Era deja alta viata si alta atmosfera. In 5 minute biroul imens s-a incalzit si am putut sa ne facem comozi si sa ne apucam de lucru.

Climatizarea all season reprezinta o mana cereasca pentru toti oamenii.

Oriunde ar fi montat un aparat de aer conditionat: in case sau in institutii el este de folos si cand este coplesitor de cald afara si a batut soarele toata ziua in geam, dar si in acelea zile racoroase si ploioase, cand te-a udat din cap pana in picioare si simti nevoia de caldura, dar nu iti vine sa dai totusi drumul la centrala.

Sa zicem ca primesti musafiri, iar acestia tremura de frig. Au mers prin ploaie, i-a batut vantul si au mainile si picioarele reci. Da aparatul de aer conditionat pe caldura sa fii o gazda atenta si primitoare!

Eu asa fac si primesc aceeasi atentie din partea celor pe care ii vizitez si nici nu stiti ce bine ma simt, cand dupa ce vantul rece m-a batut in spate primesc o doza de aer cald care sa ma puna pe picioare.

Cu suma de 1900-2000 de lei poti avea tot timpul temperatura dorita in casa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.