Concert Tudor Gheorghe la Bucureşti în decembrie 2013

Publicat de pe data de august 5, 2013


O nouă reprezentaţie imperială a concertului ”Degeaba” în interpretarea inconfundabilă a maestrului Tudor Gheorghe va încheia circuitul manifestărilor cultural-artistice din acest an.

Pe 22 decembrie, Tudor Gheorghe, artistul care cântă despre durerile, bucuriile, amarul şi dragul acestui popor, revine la Sala Palatului în acompaniamentul aceleiaşi orchestre impunătoare, pentru a dărui îndrăgiţilor săi spectatori cîntece cu o puternicâ încărcătură emoţională.

”Degeaba” este un act de răzvrătire prin muzică faţă de peisajul politic autohton, şi constituie un manifest la care românii participă, de la un an la altul într-un număr impresionant, umplând sălile din toată ţara până la refuz.

Şi, pentru că biletele pentru concertele maestrului Tudor Gheorghe par a fi întotdeauna prea puţine iar sălile de spectacol neîncăpătoare comparativ cu cererea uriaşă a publicului, organizatorii au decis ca în acest an să pună biletele în vânzare din timp,  asigurându-le doritorilor o perioadă de pre-sale pentru biletele la concertul ”Degeaba”de pe 22 decembrie.

Oferta este valabilă până la data de 15 septembrie 2013, ora 10:00, timp în care clienţii vor putea achiziţiona bilete la următoarele preţuri: VIP – 145 lei, Cat.I – 110 lei, Cat.II – 85 lei, Cat.III – 65 lei, Cat.IV – 50 lei. Ulterior, preţurile biletelor pentru fiecare categorie de loc vor fi majorate, cele mai scumpe ajungând la 200 lei.

Biletele sunt disponibile în reţeaua Vreau Bilet la casa de bilete din Unirea Shopping Center etj. 2, magazinele EuroGsm, Sala Palatului şi online prin www.vreaubilet.ro.

tudor-gheorghe-degeaba

Un răspuns la Concert Tudor Gheorghe la Bucureşti în decembrie 2013

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.