Concert Tudor Gheorghe la Focșani

Publicat de pe data de martie 21, 2012

Maestrul Tudor Gheorghe va prezenta la Focșani concertul Între Rapsozi și Lăutari.

Spectacolul are loc la Casa de Cultură a Sindicatelor, sâmbătă, 7 aprilie 2012, ora 19,00 marți, 10 aprilie.

5 Răspunsuri la Concert Tudor Gheorghe la Focșani

 1. AdminTD

  S-a amanat pe data de 10, scuze ca nu am rectificat la timp.

 2. Florin

  Buna ziua ,
  Data spectacolului este 7 Aprilie sau 10?? Pentru ca pe afisele din Focsani este trecută ziua de 10 Aprilie ,iar aici este 7 Aprilie.
  Multumesc.

 3. Frunza Gabriel

  Cum asi putea sa cumpar bilete pentru acest spectacol fara sa ajung in Focsani inainte de spectacol. Sunt din Balan, Harghita.

 4. baBAUUUUUUUU

  AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

 5. baBAUUUUUUUUU

  ASTUIA CA MERITA DIN PLIN, SAI DEA DOMNUL DUMNEZEU SI DE AICI IN COLAO VIATA LUNGA ,MULTA SANATATE, PUTERE DE MUNCA INCA 100 ANI CA SA LE CANTE SI URMASILOR NOSTRI SI CA PRIN CANTUL SI GLASUL DUMNEZEIESC PRIMIT DE LA AL DE SUS ,ACESTI URMASI SA NE IERTE CA AU AVUT NESANSA SA SA NASCA DINTRO NATIE DE CURVE, SI CARE PREACURVITI, CU BUNA STINTA SI DE BUNA VOIE LEA NENOROCIT VIITORUL,TRADANDULE INTERESELE . AU FACUT CA TARA MIORITICA CU TOATE BOGATIILE DATE DIN PLIN SA FIE PRADUITA DE TOATE LEPRELE SI LICHELELE DE AICI SI DE AFARA . MACAR ASTA SA LE MAI ALINE JALEA SI SUFERINTA CA PARINTII MIORITICI IAU LASAT IN CURUL GOL, CA SARACII LUMII ,, ,,,IERTARE PE LUMEA ASTA , CA PE ALALALTA ,SARSAILA DUPA FAPTELE PREACURVESTI DA RASPLATA CUVENITA : SMOLITA SI ANCALZITA CORESPUNZATOR IN VECII VECILOR si NB stiu ca adevarul adevarat doare ,dar cu toate acesta cu toate ca nu jicnesc ,scolitii de tartorul _talpa iadului stalin si cica plini de intentii bune ,ca si drumul iadului e pavat cu intentii bune , cenzureaza aceste adevaruri din comentarii .daia le zic sictir bai nenorociti de slugoi ciocoiesti . lasatine-lasatine>>>>>>> marele vostru tatuc stalin mierlit in 53 va asreapta cu cazanelele-xxxxxL- catranite clocotind coirespunzator. bai grebitiva ca daca se racesc va reumatizati, cu cenzuratul -sictir pe merit deci

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.