Concert Tudor Gheorghe la Sala Palatului

Publicat de pe data de iulie 21, 2011

Tudor Gheorghe revine la Sala Palatului la final de octombrie, pe 26 octombrie 2011, cu spectacolul Vremea nemâniei. Maestrul, acompaniat de dirijorul Marius Hristescu şi orchestra Arkadia, îşi continuă misiunea de redescoperire şi de valorificare a artei poetice aducând un plus de vibraţie creaţiilor inconfundabile semnate de poetul basarabean Grigore Vieru.

Va fi un elogiu adus frumuseţii feminine, dar şi un elogiu adus mamei. Voi ridica câteva în­tre­bări asupra existenţei noastre, cu ajutorul unor poeme pe care nu ai crede că le-a scris Grigore Vieru. Ne vom aminti şi de poezia lui pentru copii. Nu voi omite nici obsesia lui pentru limba română şi pentru frumuseţea limbii noastre.

Preţul biletelor la spectacolul de la Sala Palatului sunt după cum urmează:

VIP: 180 lei
Categoria 1: 140 lei
Categoria 2: 100 lei
Categoria 3: 70 lei
Categoria 4: 50 lei

„Vremea nemâniei” va avea două reprezentaţii şi pe scena Teatrului Naţional „Marin Sorescu” din Craiova – pe 31 octombrie şi 28 noiembrie a.c.

Un răspuns la Concert Tudor Gheorghe la Sala Palatului

  1. Marian

    Am vazut spectacolul, (probabil in reluare, pe Antena3) pe 1 ianuarie 2012.Nu-mi amintesc sa ma mai fi impresionat chiar asa un show de mai mult de 22 de ani,atunci cand la fiecare piesa de teatru, sau de revista, savuram si traiam momentele in care se spunea direct ceea ce gandeam cu totii (astazi probabil ca majoritatea artistilor nu mai au abilitatea de exprimare necesara) Tudor Gheorghe insa mi-a depasit toate asteptarile! De atata amar de vreme am cautat ceea ce era chiar sub nasul nostru, dar, din pacate, prea putin mediatizat, iar in lipsa televiziunilor interesate, prea scump pentru romanul de rand. Este din p.m.d.v. cel mai complet poet si artist in viata si cel mai mare si sincer patriot roman. Din pacate cuvintele mele sunt prea sarace…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.