Concerte Tudor Gheorghe in luna decembrie

Publicat de pe data de decembrie 1, 2014

Maestrul Tudor Gheorghe continua seria concertelor si in luna decembrie dupa urmatorul program:

Pe data de 12 decembrie de la ora 19:00, Sala Patria din Brasov gazduiește turneul national „Anotimpurile mele”. Orchestrator si dirijor: Marius Hristescu. Biletele se găsesc la librăria St. O. Iosif si centrul de copiere din cladirea Cristiana.

Spectacolul „Lectia” ajunge la Mioveni pe data de 13 decembrie, la Casa de Cultura, de la ora 19.00. Pretul unui bilet este 25 lei si se pot cumpara de la Centrul Cultural Mioveni si Casa de Cultura a Sindicatelor.

Pe data de 15 si 16 decembrie, Sala Teatrului National din Craiova va gazdui doua reprezentatii ale spectacolului “Anotimpurile mele” de la ora 19:00. Tudor Gheorghe va fi acompaniat de Orchestra Simfonica si Corala Academica ale Filarmonicii “Oltenia”. Dirijor și orchestrator: Marius Hristescu

Pe data de 19 si 20 decembrie, Teatrul National de Opera si Balet Oleg Danovski din Constanta va gazdui doua spectacole ale maestrului alaturi de Orchestra si Corul Teatrului, Dirijor: Marius Histescu. Pret bilete: 120 lei in sala, 100 lei la balcon. Informatii si rezervari la 0241-481460.

Pe data de 22 decembrie, Sala Palatului din Bucuresti va gazdui spectacolul „Degeaba”. Preturile biletelor disponibile sunt cuprinse intre 150 si 200 de lei.

 

4 Răspunsuri la Concerte Tudor Gheorghe in luna decembrie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.