De retinut cand conducem iarna!!!

Publicat de pe data de iunie 6, 2019

Conducerea printr-o minunăție albă de iarnă poate fi frumoasă și uluitoare, dar și mai periculoasă decât credeți. Nu vă gândiți doar la cel mai rău caz, cum ar fi un accident, ci gândiți-vă să vă blocați în trafic într-o zi de iarnă rece. Există 5 lucruri pe care ar trebui să le ții în mașină în timpul iernii pentru a te face mai confortabil și a preveni rănirile.

1. Răzuitoare de gheață
Da, acest lucru este evident, dar nu trebuie să uitați să vă puneți racletele de gheață în mașină, nu în garaj sau undeva acasă. Dacă rămâneți blocat undeva mai mult decât credeți, este posibil să aveți nevoie de ele și parbrizul dvs. ar putea îngheța mai repede decât credeți! Nu uitați ca NICIODATĂ sa nu turnați apă caldă pe parbriz pentru a scăpa de gheață, deoarece s-ar putea crăpa și chiar s-ar putea spargeîn bucăți datorită diferenței de temperatură.

2. Pătură
Chiar dacă intenționați doar să mergeți cu o masina de inchiriat pe termen scurt precum BMW X3, luati cu dvs.o pătură în mașină. Dacă rămâneți blocat într-un blocaj de circulație sau în spatele unui accident, s-ar putea să nu puteți menține motorul funcționând tot timpul și să aveți nevoie de o pătură confortabilă, care să vă păstreze cald.

3. Apa
Luați niște apă cu dvs. când mergeți la mașina dvs., da, de fiecare dată! Nu uitați că „sticla de apă de urgență” pe care o aveți întotdeauna în mașină, ar fi putut fi înghețată peste noapte sau chiar într-o perioadă mai scurtă când ați parcat mașina undeva.

4. Cablu Jumper pentru baterie
Bateriile, în special cele mai în vârstă, tind să „acționeze” mai mult pe vreme rece, așa că tu (sau altcineva) ar trebui să ai nevoie de un mic salt. Nu vă bazați pe alții pentru a avea cabluri jumper în mașină!

5. Peria
Este foarte important să nu curățați doar parbrizele și geamurile de gheață, ci și să curățați zăpada deasupra mașinii. Multe accidente se întâmplă atunci când această placă de zăpadă alunecă pe parbriz și orbește șoferul.

6. Bonus: Ce nu trebuie să mențineți în mașină: Nu mențineți dezactivarea blocării ușii în mașină

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.