„Declaratie de dragoste” pe 14 si 21 noiembrie la Bucuresti

Publicat de pe data de octombrie 24, 2016

La sase ani de la trecerea in nefiinta a lui Adrian Paunescu, Tudor Gheorghe doreste sa ii aduca un omagiu si sa daruiasca public o Declaratie de dragoste pe versurile scrise de acesta.

Tudor Gheorghe va sustine doua concerte la Teatrul National Bucurestipe 14 si 21 noiembrie 2016, incepand cu orele 19:00.

Intregul spectacol este construit precum o adevarata “Declaratie de dragoste” bazata pe versurile si poeziile mai putin cunoscute ale lui Adrian Paunescu.

Biletele la concert sunt de diverse categorii, dupa cum urmeaza: Categoria VIP – 150 de lei; Categoria I – 130 de lei si Categoria II – 100 lei.

Acesta este un spectacol unic in repertoriul lui Tudor Gheorghe, un spectacol cu iubire si despre iubire, interpretat pe versurile de dragoste scrise de Adrian Paunescu. Nu multi le cunosc, insa multi le vor afla acum, pe ritmurile interpretate de marele artist. Va invitam asadar sa luati parte la un eveniment ce reprezinta nu doar un nou concert Tudor Gheorghe, ci cu adevarat o „Declaratie de dragoste”, adresata atat poetului Adrian Paunescu, cat si publicului ce ii apreciaza arta si dedicatia pentru muzica.

declaratie-de-dragoste

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.