Documentele tipărite si marketingul

Publicat de pe data de iunie 15, 2019

Scanarea unui document: În cele mai multe birouri la scară mică sau medie, veți vedea că hârtia este utilizată simultan cu instrumente digitale precum stocarea în cloud și aplicațiile web. Chiar și unele organizații mari folosesc Managed Printing Services (MPS) din nume de marcă pentru a-și gestiona documentele.

Acest lucru se întâmplă deoarece poate exista sinergie între documentul tipărit și documentul digital.

Unul dintre cele mai obișnuite exemple în acest sens este atunci când imprimați un document folosind funcția de imprimare a imprimantei dvs., conectați-l și apoi utilizați aceeași mașină pentru a scana documentul și a-l trimite prin e-mail cuiva.

Este comun ca și alte funcții ale imprimantei multifuncționale Kyocera color ecosys M6535 (MFP), cum ar fi faxul și copierea să fie în joc. În consecință, se poate spune că mai aveți nevoie de o imprimantă, deoarece documentele tipărite pot suplimenta documentele digitale.

Broșurile: Indiferent prin câte soluții de marketing digital se dezvoltă oameni, campaniile de marketing care implică documente tipărite vor avea întotdeauna o performanță mai bună.

Singurul motiv este faptul că documentele tipărite, cum ar fi broșurile și cataloagele, au o legătură personală cu deținătorul pe care un document de marketing digital nu îl poate.

Chiar și exemplarele tipărite ale rapoartelor anuale sunt mai eficiente decât copiile în vârf ale rapoartelor anuale, deoarece oamenii se simt mai confortabili să aibă încredere în ele.

Mai mult, în timp ce documentele de marketing digital sunt limitate la dispozitivul utilizat, documentele de marketing tipărite pot fi transportate oriunde. Drept urmare, aspectul de marketing este și un motiv pentru care ai nevoie de o imprimantă. Dacă aveți obiective de marketing, atunci o imprimantă vă poate ajuta să îl atingeți.

Documentele tipărite sunt mai dificil de ignorat

Un alt element este acela că este ușor să te distragi în timp ce vizualizezi documente digitale, în timp ce nu se poate spune același lucru pentru documentele tipărite. De fapt, deoarece un document în plus este implicat în documentele tipărite, acestea sunt de două ori mai greu de ignorat decât documentele digitale.

De exemplu, dacă vizualizați un document pe computer, ar fi foarte ușor să schimbați filele sau chiar să îl dezactivați. În plus, după ce închideți documentul, acesta poate rămâne oriunde l-ați plasat și îl puteți trece cu vederea din nou.
Nu este cazul unui document tipărit. Dacă țineți un document tipărit în mână, atunci vă va fi mult mai dificil să nu il vedeti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.