Noul Ford Mondeo nu are practic niciun zgomot rutier

Publicat de pe data de februarie 21, 2019

Noul model Ford Mondeo nu este la fel de ascuțit ca generațiile anterioare, dar aceasta este încă o mașină impresionanta – mai ales când vă gândiți la dimensiunea ei în aceste zile. Direcția ferma și o agila pe care mulți dintre rivalii săi nu o au, fac din aceasta o mașină pe care totuși vă veți bucura sa o conduceti.

De cele mai multe ori, mașinile care sunt pregătite să se comporte conform asteptarilor trebuie să faca un compromis in ceea ce priveste calitatea călătoriei, dar acest lucru nu este valabil la Mondeo.

Ford nu este mulțumit de a fi un producător principal. Are o înclinare spre brandurile premium, astfel încât calitatea finisajului și plus materialele este mai bună decât oricând. Aceasta este o veste bună pentru cumpărători. Exista de asemenea si un nivel de echipare premium denumit Vignale

Daca veti folosi o mașină de inchiriat Ford pentru o lungă perioadă de timp, nu puteți să nu fiți impresionați de modul relaxat de conducere pe care il ofera.

Majoritatea motoarelor Mondeo vor fi achiziționate cu motoare benzina si diesel economice. Ford pune la dispoziție mașina cu un motor Ecoboost de 1,0 litri.

Ford a preluat conducerea prin aducerea conectivității simultan cu sistemul său de sincronizare. Noua generație din Mondeo este mai bună decât oricând: nu numai că este intuitivă de utilizat, cu un touchscreen cu patru zone, dar există și aplicații utile.

Există o serie de echipamente de siguranță pe noul Mondeo, dar de apreciat este o mică caracteristică – airbag-uri pe centurile de siguranță din spate. Acesta se deplasează, de asemenea, în 40 de milisecunde peste trunchiul și umărul ocupantului, distribuind forțele de decelerare a mașinii pe o zonă mai mare a corpului decât o centură tradițională.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.