Pretul anvelopelor premium

Publicat de pe data de februarie 12, 2019

Producătorii de anvelope premium spun că produsele lor oferă flotelor acces la cea mai recentă tehnologie, performanță și durabilitate maximă.

Anvelopele vor costa mai mulți bani decât o anvelopă de medie sau economica, dar vor dura mai mult. Anvelopele premium includ cele mai recente și cele mai avansate tehnologii datorită investițiilor efectuate în cercetare și dezvoltare.

Tehnologia brandurilor de anvelope premium Michelin Alpin A4 este in continua evolutie. Produsele Ecopia de la Bridgestone, de exemplu, au fost dezvoltate pentru a oferi o economie de combustibil de până la 7,2% comparativ cu anvelopele standard .

Acest lucru, oferă o durabilitate structurală remarcabilă care se rambursează, deoarece după prima sa viață, carcasa servește ca materie primă valoroasă pentru reșapare.

Prin reutilizarea carcasei, flotele pot minimiza impactul lor asupra mediului și pot maximiza valoarea anvelopelor lor.

In timp ce anvelopele premium costă mai mult, ele sunt de o calitate mai bună în toate privințele, de la materiale până la procese, pentru a oferi mai multă garanție a calității și a unui serviciu mai bun.

Anvelopele sunt deseori proiectate în colaborare cu producătorii de vehicule, astfel încât acestea să fie cele mai potrivite. Prețul de achiziție pentru o anvelopă premium ar fi mai mare, relativ vorbind, dar anvelopa oferă cea mai bună combinație de siguranță, durabilitate, economie de combustibil (rezistență la rulare), un nivel scăzut al zgomotului și o performanță de conducere bună.

Tehnologia de fabricație și proiectare continuă să evolueze, iar producătorii premium au capacitatea de a produce în mod constant anvelope fără probleme de calitate inerente.

Pro: Acces la cele mai noi tehnologii

Durabilitate mai mare

Cea mai buna performanta

Contra: Cel mai mare preț de achizitie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.