Spectacolul „Primăvara Simfonic” la București

Publicat de pe data de martie 31, 2013

“Primăvara Simfonic” poate fi fără îndoială considerat unul dintre cele mai pasionante fenomene ale timpului muzical, pornind de la exploatarea unor dimensiuni sonore noi și ajungând până la cercetarea neobosită a sonorităților inconfundabile specifice stilului său unic, atât de greu de redat în cuvinte sau de încadrat într-un tipar.

Fiecare apariție a artistului pe scenă reprezinta o noutate pentru public, aducând prin spectacolele sale o abordare diferită prin conținut artistic și muzical, astfel maestrul vorbelor cântate va relua spectacolul “Primăvara Simfonic” pe data de 21 mai 2013 pe scena Sălii Palatului, din dorința de a le oferi și tinerilor posibilitatea de a descoperi și de a cunoaște frumusețea concertelor simfonice susținute pe vremea când aceștia erau încă niște copii.

“Primăvara Simfonic” este un concert ce reușeste să îmbine magistral cele mai înalte manifestări ale spiritului uman prin poezie și muzică, note muzicale și senzații acustice înălțatoare. Maestrul va fi și de această dată însoțit de dirjorul și orchestratorul Marius Hristescu.

Preț bilete: VIP 170 lei, categoria I 150 lei, categoria II 130 lei, categoria III 100 lei și categoria IV 80 lei.

Cumpără CD-uri cu muzica lui Tudor Gheorghe.

concert-tudor-gheorghe-la-sala-palatului-21-mai

Un răspuns la Spectacolul „Primăvara Simfonic” la București

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.