Tudor Gheorghe prezinta spectacolul ”Adio, doamna!” la Timisoara

Publicat de pe data de decembrie 10, 2015

Maestrul Tudor Gheorghe nu conteneste sa isi surprinda audienta cu experiente muzicale unice, spectacole inedite pline de farmec si rafinament. Luni, 14 decembrie, de la ora 19:00, orasul interbelic prinde viata odata cu evenimentul cultural: ”Adio, doamna!” la Opera Romana din Timisoara.

”Adio, doamna!” este inspirat de operele si povestirile marilor personalitati din literatura romana, cum ar fi Tudor Arghezi sau Ion Minulescu, si de compozitiile muzicale ale celor mai apreciati interpreti care s-au impus la acea vreme, precum Jean Moscopol, Titi Botez, Cristian Vasile sau Zavaidoc. Sub bagheta dirijorului si orchestratorului Marius Hristescu si in acompaniamentul orchestrei sale, Tudor Gheorghe le va dărui admiratorilor sai un repertoriu variat, o selectie de cantece deosebite, povesti frumoase si slagare din vremea boema a Bucurestiului de odinioara, refrene nemuritoare fredonate si azi.

Biletele se gasesc la Agentia Operei, str. Marasesti nr. 2, orar zilnic: 10:00-13:00 ; 17:00-19:00, rezervari si informatii la: 0256.20.12.86.

Tudor-Gheorghe-Adio-doamna-730x1024

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.