Tudor Gheorghe – Vara Simfonic la Pitesti

Publicat de pe data de mai 30, 2017

Pe 31 mai 2017, la orele 19.00, la Casa de Cultura a Sindicatelor – sunteti invitati la concertul Tudor Gheorghe „VARA SIMFONIC ANIVERSAR”.

Urmeaza o vara a poeziei si a cantecului din ciclul Anotimpurilor Poeziei Romanesti. Un univers miraculos mirosind a flori de grau si a cer instelat. Departe de a fi statica si dominata de sonoritati „topite” de un soare torid, „Vara” lui Tudor Gheorghe este o simfonie a campului presarat cu flori de grau sub semnul dragostei „ce arde-n macii din coline”. Modalitatea de orchestratie este, in mod firesc, o sinteza a stilului deja conturat in anotimpurile anterioare.

Dirijorul, compozitorul şi orchestratorul Marius Hristescu marturiseşte ca nu este aceeasi vara: „Melodiile cunoscute publicului nostru sunt regandite intr-o varianta mai ampla orchestrala, cateva piese noi vor confirma atmosfera lirica si tematica muzicala.

Spectacolul va avea loc loc miercuri, 31 mai 2017, la orele 19.00 si pretul unui bilet este de 100 lei in prima parte a salii si de 80 lei in partea a doua.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.