Turneu național Tudor Gheorghe 2017 – Îndrăgostiţi fără noroc

Publicat de pe data de februarie 21, 2017

„Olteanul universal” a fost dintotdeauna un îndrăgostit cu noroc şi s-a gîndit să creeze un spectacol pentru cei fără noroc, transformându-le nenorocul în cântec de dragoste. Tudor Gheorghe se va lupta, prin „exorcizare muzicală”, cu nenorocul altora, având cele mai frumoase unelte: poezia şi melosul românesc.

Program Turneu național Tudor Gheorghe 2017 – Îndrăgostiţi fără noroc

27 februarie Constanța
1 martie Tulcea
8 martie Craiova
9 martie Craiova
10 martie Bacău
12 martie Iași
13 martie Iași
15 martie Suceava
17 martie Ploiești
21 martie Bucuresti
24 martie Ploiești
27 martie Brașov
29 martie Râmnicu Vâlcea
31 martie Cluj-Napoca
3 aprilie Oradea
– 5 aprilie Timișoara
– 7 aprilie Arad
– 24 aprile Bacău
– 26 aprilie Buzău
– 28 aprilie Râmnicu Vâlcea
– 5 mai Constanța
– 6 mai Tulcea
– 8 mai Galați
– 11 mai Ploiești
– 13 mai Brașov
„Mi-am permis să trec cu lejeritate de la cântecele pentru copii la folclorul de bună calitate, de la muzica uşoară din perioada interbelică la poezia plină de umor şi de sarcasm a domnului Caragiale, de la umorul special al lui Marin Sorescu la poezia sensibilă a lui Grigore Vieru până la poezia lui Adrian Păunescu. Acum revin cu un spectacol de o candoare şi de o frumuseţe poetică unică! Am ales din poezia română toată tristeţea îndrăgostiţilor. Am selectat de la Mihai Beniuc până la Alexandru Macedonski, Mircea Micu sau Adrian Păunescu. Atunci când am întâlnit o poezie mai frumoasă decât cea pe care am scris-o eu, am preferat să o cânt pe cea frumoasă, n-am avut orgolii de poet!”, mărturiseşte Tudor Gheorghe.

„Îndrăgostiţi fără noroc” este un spectacol alcătuit în întregime din poezii de o rară frumuseţe, îmbrăcate în ţinută de gală muzicală de orchestratorul Marius Hristescu. Toate piesele din acest spectacol vor fi şlagăre! „Îndrăgostiţi fără noroc” va impresiona spaţiul muzical românesc, care este atât de subjucat de influenţele străine! Voi avea un cor de fete şi o trupă rock, care mă vor sprijini în disperarea îndrăgostiţilor. Sound-ul va fi special!” declară Tudor Gheorghe.

5 Răspunsuri la Turneu național Tudor Gheorghe 2017 – Îndrăgostiţi fără noroc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.